De complete winkel voorraad opkopen?

Koeiesteyn heeft een unieke voorraad van meer dan 2.500 artikelen in haar winkel staan. En dan hebben we het niet alleen over de vele meubelen maar ook over de verzamelingen van allerhande zaken. Bijvoorbeeld zilver, beugeltasjes, boeken, naaigerei, beeldjes, glaswerk, schilderijen, prenten, antieke documenten, emaille, etc. Nergens in de wijde omgeving van Rockanje vind je een dergelijke voorraad vintage.De mogelijkheid bestaat om deze voorraad in één keer op te kopen. Dan kunnen wij daarna een poosje dicht om weer een nieuwe winkel in te richten. Altijd leuk.

Dus mocht je interesse hebben om deze bijzondere en unieke voorraad van antiek & vintage  over te nemen dan is dit je kans.

Wij praten in dit geval alleen over de beneden verdieping die 150m2 is en waar de mooiste spullen staan. Wij hebben jarenlang inboedels opgekocht. Inkopen doen we niet alleen in ons eigen land, maar we reizen ook regelmatig naar Engeland en andere buurlanden waar we altijd wel mooie en unieke spullen op kunnen kopen. Dus de variatie is enorm. Wij gaan hier gewoon mee door, want het bloed kruipt waar het niet gaan kan.Als de voorraad verkocht wordt dan hebben wij het ook over alles wat in de kasten en laden zit. En wat buiten staat, zowel voor, als op het pleintje achter de winkel. Er is één uitzondering en dat betreft alle oude en antieke foto's.Mocht je interesse hebben, neem dan contact met ons op, liefst via de mail.

VINTAGE * INDUSTRIEEL * BROCANTE 

ADRES

 MOLENDIJK 10   

3235XG ROCKANJE

 T 0181403159 of 0651385689

info@koeiesteyn.nl   

KvK nr. 24251124 

BTW nr. NL802079349b01

© 2019 by  Koeiesteyn-Design

privacy verklaring

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag t/m Vrijdag

10:00-17:00
Zaterdag  10:00-16:00

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

SLOW COFFEE

SOCIAL MEDIA