Foto gemaakt door Anne-Roos Radings.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/15

Dinie Barendregt

Zelf ben ik altijd al gek geweest op geschiedenis. Mijn eerste, zelf aangeschafte, boek heette dan ook "de wereldgeschiedenis in een notedop"  Ik was 8 of 9, maar vond het geweldig. Mijn interesse zit hem dan ook in de mens achter de spullen, de inboedel of de foto. Het feit dat wij in recycling doen vind ik minstens zo belangrijk. We leven al in een weggooimaatschappij en zo kunnen wij oude spullen een nieuwe eigenaar dus een nieuw leven geven.

Heel mooi vind ik dat.  

Wat ik ook fantastisch vind is dat wij nogal eens ergens komen waar je normaal gesproken niet zo snel naar toe gaat. Bijna iedere vakantie heeft zo een extra dimensie, er is een doel om met mooie spullen naar huis te komen. En of dit nu Engeland, China of India is, dat maakt niet uit. Maar ook dat oude huisje in de polder, en juist die schuur daarachter, of een zolder in een gewoon rijtjeshuis, overal komen spullen met een ziel vandaan.

Koeiesteyn

In Rockanje, vlak bij de duinen en de zee vind je Koeiesteyn. Het onverwachte, het avontuur, de variatie en de sfeer zijn de ingredienten die Koeiesteyn antiek & curiosa treffend omschrijven. De variatie in onze winkel is groot, je weet nooit wat er nu weer in de winkel staat. Iedere week hebben wij nieuwe ‘oude’ spullen.

Wij nodigen je graag uit voor een bezoek aan onze winkel aan de rand van het dorp Rockanje om onze gehele collectie optimaal te kunnen aanschouwen.

Wij zijn op maandagmiddag van 12.00 tot 17.00 uur geopenden Dinsdag tot en met vrijdag  van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.