Wij kopen inboedels op

inboedel-huis.png

en/of ontruimen uw woning

Al 28 jaar koopt Koeiesteyn antiek & vintage (Ouwe Koeie) inboedels op. Via de notaris en diverse                         makelaars wordt onze hulp ingeroepen. Wij hebben dan ook onze naam hoog te houden.                                      Dit doen wij o.a. door efficiënt te werken, en rekening te houden met de emotionele waarde van uw bezittingen.Daarnaast zijn wij discreet wat minstens zo belangrijk is. Bel gerust voor meer informatie of kom langs in de winkel.

 

Voor de duidelijkheid; Wij zoeken geen Ikea inboedels. Natuurlijk kan er wel iets tussen staan en dat geeft ook niet, want alles wat wij niet in onze winkel verkopen krijgt ook een goede, andere bestemming.

 

Wij gaan met u in overleg wat de waarde is en betalen dit contant voordat wij aan de opdracht beginnen.

 

Het gaat ons echt niet alleen om de meubelen, maar juist ook om de kleine spullen of bijvoorbeeld oude foto’s.  Het hoeft echt geen 100 jaar oud te zijn. Die vaas uit 1978 kan ook prachtig zijn.  Of die gammele buisframe stoel, wij knappen het weer op en verkopen het dan in onze winkel.  Jongelui vinden dat juist weer hip ‘vintage’

 

Wat wij belangrijk vinden voordat u ons belt, mailt: Gooi niets weg, ruim niet op, dat doen wij. Zo gaat er niets verloren wat van waarde is en wat u een hogere prijs oplevert.

 

Eigenlijk doen wij in recycling, en dat vinden wij minstens zo belangrijk. We leven al in zo’n weggooimaatschappij. Wij zorgen dat uw spullen en meubels weer een nieuwe eigenaar krijgen die er plezier aan gaat beleven.

 

Ons team kan u snel helpen als de woning voor een bepaalde datum leeg moet. 

Wij leveren bezemschoon op en zorgen dat alles er weer netjes uitziet als het huis is leeggehaald. 

In de winkel hebben wij een folder met deze bovenstaande informatie zodat u het aan iemand kan laten zien.